Onze zwembadprojecten

Natuurlijk kunnen we u vertellen hoe mooi en bijzonder onze zwembaden zijn. Maar eigenlijk laten we onze zwembaden liever voor zich spreken.

 • Zierikzee

  Starline zwembad

  Zwembad

  Starline zwembad

  Heerlijk ontspannen of juist fit blijven. Ervaar de luxe van een eigen Starline zwembad. Geniet van ravottende kinderen in het water of zoek de verkoeling van het heerlijke koele water. 

 • Breda

  Starline Zwembad

  Zwembad

  Starline Zwembad

  Lekker twintig baantjes zwemmen om 's ochtends de dag goed te beginnen. Na het werk ontspannen in het water. Of gewoon loungen aan de zwembadrand, met het rustgevende geluid van het kabbelende water. Dát is de luxe die een zwembad in eigen tuin biedt. 

 • Goes

  Starline Zwembad

  Zwembad

  Starline Zwembad

  Voor de bezitters van deze tuin is Ibiza dé vakantiebestemming. Van de relaxte sfeer van dat eiland genieten ze het liefst het hele jaar door. Met het eigen zwembad in Ibiza-stijl houden ze het vakantiegevoel het hele jaar vast!

 • Krimpen aan den IJssel

  Zwembad met WiFi-besturing

  Zwembad

  Zwembad met WiFi-besturing

  Deze bijzondere zwembadinstallatie is energiezuinigt en op afstand bedienbaar via uw smartphone. Met het controle- en regelsysteem kan tot 70% elektrakosten worden bespaard. Daarnaast wordt automatisch de juiste hoeveelheid chemicaliën toegevoegd en verbruikt de warmtepomp 60% minder energie in vergelijking met gasverwarming.

 • Achtmaal

  Buitenzwembad

  Zwembad

  Buitenzwembad

  In het landelijk gelegen dorp Achtmaal hebben we in een comfortabele tuin een prachtig buitenzwembad gerealiseerd. Het zwembad zorgt voor een frisse afkoeling, intensieve training en urenlang speelplezier.

 • Etten-Leur

  Polyester zwembad

  Zwembad

  Polyester zwembad

  Rust en ontspanning, midden in het centrum van Etten-Leur: voor de bewoners van dit huis is het werkelijkheid, dankzij hun polyester zwembad. Het bad werd kant-en-klaar opgeleverd, waardoor de installatiekosten beheersbaar zijn en de kwaliteit hoog.

 • Essen

  Wellness in eigen tuin

  Zwembad

  Wellness in eigen tuin

  Luxe en comfort. Dat staat voorop in deze landelijk gelegen tuin, die rondom een prachtige villa in Essen (België) ligt. Langs het zwembad met in de nabijheid de sauna en whirlpool is het heerlijk loungen. Een verfrissende buitendouche ontbreekt uiteraard niet!