Wellness in huis met uw eigen infraroodcabine

Infraroodwarmte doet wonderen voor uw hele lichaam. Het heeft een heilzame werking op spieren en gewrichten en is succesvol bij de behandeling van diverse ziektes en klachten. Bouwman Zwembaden biedt u diverse infraroodcabines, waarin u zich heerlijk kunt ontspannen. Tegelijkertijd is uw lichaam eigenlijk hard aan het werk.

Uw bloedcirculatie versneld en u begint te transpireren om de overtollige warmte kwijt te raken, waardoor u niet alleen vocht verliest maar ook calorieën verbrandt. Toch wordt het in de cabine (slechts) 40 tot 60º Celsius warm. De cabines worden compleet geleverd met interieur en infraroodtechniek met besturing.
 

Combinatie sauna en infraroodcabine

Wilt u zowel van sauna als infrarood genieten? Bouwman Zwembaden heeft ook een combinatie van traditionele saunacabine met geïntegreerde infrarood-techniek. U heeft dan de keuze om de cabine te gebruiken als een traditionele sauna of als een infraroodcabine.

Meer informatie over onze infraroodcabines? Neem dan contact met ons op voor een afspraak of wandel even binnen in onze showroom.

Vraag direct een offerte aan

Vul hier uw gegevens in