Iedere dag vakantie met uw inbouwzwembad

Elke dag voelt als een vakantie met een eigen inbouwzwembad. Mensen kiezen om diverse redenen voor een zwembad in de tuin. Er zijn mensen die een zwembad zoeken om te werken aan hun gezondheid. Voor mensen met kleine kinderen of kleinkinderen is een zwembad vaak de plek waar ze samen herinneringen kunnen maken, kunnen ravotten en met vriendjes plezier kunnen maken. Met Bouwman Zwembaden bereikt u dat ultieme gevoel van luxe gewoon bij u thuis! Wij inspireren u graag met de voordelen van een eigen zwembad in uw tuin.

Stevige work-out

Niet alleen is een zwembad lekker om te relaxen, maar ook goed om in conditie te blijven! Starline Endless Swimming biedt sterke jetstreams aan, die u in meerdere standen in kunt stellen. Het voelt alsof u tegen de sterke stroming van een rivier zwemt – een stevige work-out dus!

Kinderen

Weekend of vakantie? De kinderen kunnen lekker ravotten en plezier maken in het zwembad. Zin in quality time met de familie? Of geeft u graag een poolparty met vrienden? Het kan allemaal met een eigen zwembad! Kijk ook eens op zwemonline.nl voor de leukste zwembadaccessoires.

Ontspanning

Na een drukke werkweek is niets fijner dan alleen of samen met uw partner te genieten van het zwembad, de warmte en de rust. Zoekt u liever een complete wellness aan huis, kies dan voor een een lounge-gedeelte, sauna of whirlpool.  Zeker wanneer alles ‘s avonds mooi is uitgelicht geeft dit extra dimensie aan de tuin.

Gebruiksgemak en laag energiegebruik

Door de moderne materialen en technieken heeft u weinig onderhoud aan uw zwembad. De Starline zwembaden worden geïsoleerd in zowel de wanden als in de bodem en kunnen worden voorzien van geïntegreerde lamellenafdekking. Hierdoor wordt uw zwembadwater verwarmt en zo bespaart u meteen energiekosten.

Het gehele jaar een zwembad tot uw beschikking

Wilt u het gehele jaar van uw buitenbad genieten? Kies dan voor een zwembadoverkapping. U verlengt het zwemseizoen, de verwarmingskosten dalen en uw zwemwater blijft schoner. In een handomdraai opent en sluit u gemakkelijk de overkapping. Zo geniet u van een binnen- én buitenzwembad wanneer u wilt.