Culinair genieten aan de zwembadrand

Verkoeling in het zwembad. Een lekker drankje tijdens het zonnen. En als afsluiting een uitgebreide barbecue in de tuin. Klinkt dit als de perfecte zomerdag? Met de OFYR wordt het nóg beter! 

Aanwinst naast uw zwembad

De OFYR is eigenlijk drie tuinelementen in één: een stijlvolle sculptuur, een kooktoestel én een sfeervolle vuurkorf. De OFYR is een aanwinst naast ieder zwembad, want hij is verkrijgbaar in twee varianten: strak zwart staal en speels, rood/bruin Cortenstaal. 

Van lamsbout tot stoofpotje

Na een dag loungen aan het zwembad is het heerlijk om aan het einde van de middag de barbecue aan te steken. Koken met de OFYR is eigenlijk barbecueën 2.0, want u bepaalt zelf hoe u uw gerechten klaarmaakt. Kiest u voor direct grillen met de grillplaat boven het vuur? Grilt u een lamsbout of een T-bone steak indirect op de ring om de OFYR heen? Of plaatst u op de grill een pan voor bijvoorbeeld de lekkerste paella of zelfs stoofvlees? Eén ding is zeker: buiten koken was nog nooit zo culinair! 

Gezellige sfeerhaard

Na het eten verandert de OFYR in een sfeerhaard en komt iedereen onder het genot van een heerlijk drankje samen in de warmte van de OFYR. Zo geniet u nog langer van die zwoele zomeravonden – en niet alleen dan. Want de OFYR is het hele jaar door te gebruiken. Bijvoorbeeld voor een gezellige winterbarbecue met vrienden! 

Koop uw OFYR bij Bouwman Zwembaden

Wilt u na een dag vol zwemplezier ook genieten van een heerlijke maaltijd die u zelf bereidt op een stijlvol kooktoestel? Kies dan voor een multifunctioneel sieraad in uw tuin en kies voor de OFYR. Bij Bouwman Zwembaden in St. Willebrord ziet u de OFYR en de diverse accessoires in de showroom. U zult niet kunnen wachten om uw eigen OFYR naast uw zwembad aan te kunnen steken!