Vergunning voor zwembadaanleg nodig?

Sinds 2010 is het niet meer nodig om een aparte vergunning aan te vragen voor het aanleggen van uw zwembad. Door de invoering van de omgevingsvergunning zijn alle losse vergunningen gebundeld tot één vergunning.

In een aantal situaties is het echter wel verplicht om een vergunning aan te vragen voordat u een zwembad aanlegt. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om monumentale panden, een zwembad met overkapping of sommige agrarische gebieden. Doe eenvoudig de online check of u een vergunning moet aanvragen voor uw zwembad of vraag het bij twijfel even na bij onze zwembadspecialisten.

Laat uw eigen zwembad vergunningsvrij aanleggen!

Zo wordt het laten aanleggen van een privé zwembad in uw tuin opeens een stuk eenvoudiger! Onze specialisten begeleiden u graag in alle fasen van het proces, van concept tot ontwerp en aanleg, en kijken samen met u welk zwembad het beste bij uw wensen past. Want het vooruitzicht dat u deze zomer een duik neemt in uw eigen zwembad is heerlijk toch? Dus wilt u ook vergunningsvrij uw eigen zwembad (laten) aanleggen? Bekijk dan direct onze verschillende zwembad modellen en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.