Een zwembadoverkapping voor uw zwembad

Van uw eigen zwembad wilt u natuurlijk zo vaak mogelijk genieten. Met een zwembadoverkapping geniet u het hele jaar door van uw buitenzwembad. U verlengt het zwemseizoen, de verwarmingskosten dalen en u houdt verontreinigingen buiten het zwembad. Wij vertellen u graag waarom iedereen een zwembadoverkapping zou moeten hebben.

Eigen zwembad

Laat de weersomstandigheden uw zwemseizoen niet beperken. Met een zwembadoverkapping geniet u zowel in de koudere als warmere periodes van uw buitenzwembad. ‘s Winters na het werk heerlijk ontspannen in het kabbelende water. ‘s Ochtends een verfrissende duik om de dag goed te starten. In de kerstvakantie een poolparty geven met vrienden, hoe geweldig klinkt dat! De mogelijkheden met een zwembadoverkapping zijn eindeloos.

Voordelen van een zwembadoverkapping

Uw zwembad met overkapping is onderhoudsvriendelijk en blijft goed schoon doordat verontreinigingen geen kans krijgen om in het zwemwater terecht te komen. Het zwemwater blijft heerlijk op temperatuur waardoor de verwarmingskosten zullen dalen. De kleuren van de overkapping zijn aan te passen aan uw exterieur, verkrijgbaar in 250 RAL- en structuurkleuren. Een zwembadoverkapping is gemakkelijk te openen en te sluiten in een handomdraai en is dus handig voor gebruik.

Typen zwembadoverkappingen

De uitvoeringsmogelijkheden van de zwembadoverkappingen zijn eindeloos. Hoge overkappingen, lage textiel overkappingen, vlakke overkappingen, telescopische overkappingen, in aluminium of hout, handmatig of gemotoriseerd. Bouwman Zwembaden adviseert over en installeert alle mogelijke overkappingen. Het dak van de overkapping is doordacht ontworpen, het materiaal kan tegen hoge temperaturen en is tevens behandeld tegen de sterke invloed van UV-licht.

De veelzijdigheid geldt ook voor de voor- en achterwanden en deuren. Zo kunt u kiezen voor een harmonicavouwdeur, vaste wand, demontabele wand, kanteldeur, (dubbele) schuifdeur, openslaande deuren, traliedeur of een hordeur.