Ultieme wellness in de tuin met uw eigen privé-wellnesscenter

Genieten van de behaaglijke warmte van de sauna, afspoelen onder een fijne koude douche, baantjes trekken in het zwembad en tot slot heerlijk ontspannen in de jacuzzi. Steeds meer mensen ontdekken hoe fijn een dagje wellness kan zijn – met drukte in wellnesscentra tot gevolg. Gelukkig is er een andere manier om écht tot rust te komen. Hoe? Door uw tuin om te toveren tot uw eigen privé-wellnesscenter! 

Luxe zwembad

Elke tuin is uniek. Wilt u een strakke tuin waar u helemaal zen van wordt? Of juist een tuin met veel groen, zodat u zich één voelt met de natuur? Uw wellnesstuin richt u helemaal in zoals u dat wilt. Maar één ding is onmisbaar. Want genieten in en om het water, dát is waar het om draait bij wellness. Maak van uw zwembad dus het stralende middelpunt van uw tuin. Kiest u voor een strak zwembad, of juist voor een bad met ronde, organische vormen? Er zijn tal van mogelijkheden in vorm, kleur en afwerking. Om in uw zwembad ook aan uw conditie te kunnen werken, kunt u zelfs een jetstream laten inbouwen, die zorgt voor een stevige tegenstroom! 

Poolhouse

Uw zwembad wordt helder en zuiver gehouden door een zuiveringsinstallatie. Door deze weg te werken in een poolhouse slaat u twee vliegen in één klap. De installatie staat uit het zicht en een poolhouse straalt luxe en stijl uit. U kunt een strak design-poolhouse laten bouwen, maar ook een landelijke uitstraling is mogelijk. In uw poolhouse kunt u bovendien een heerlijke sauna inbouwen. Een klassieke, Finse sauna bijvoorbeeld. Of juist een moderne infraroodsauna, die uw spieren ontspant. Na de sauna is afkoelen essentieel. Een speciale buitendouche van materiaal dat alle weersomstandigheden aankan is daarvoor perfect. 

Bubbels

Een wellnesstuin is niet compleet zonder een jacuzzi. Want niets is zo ontspannend als omsloten worden door heerlijk warm water dat bubbelt en bruist, met een lekker drankje binnen handbereik. Het mooie is: jacuzzi’s zijn er in alle soorten en maten. Van een compacte tweepersoonsuitvoering tot een exemplaar waarin wel zes personen tegelijk kunnen relaxen. Staat de jacuzzi op een overdekt terras bij het poolhouse? Dan kunt u in de zomer én in de winter genieten van een bubbelbad. En geloof ons: zeker als het sneeuwt, is dat een heel bijzondere ervaring! 

Op zoek naar meer inspiratie?