Zwembad onderhoudscontract

Met een zwembad onderhoudscontract van Bouwman Zwembaden komt uw droom van een eigen zwembad in uw nieuwe of bestaande tuin uit! Het zwembadonderhoud voeren wij voor u uit zodat u enkel en alleen kunt genieten van uw prachtige zwembad. Bouwman Zwembaden biedt diverse oplossingen voor het zwembadonderhoud. Onze zwembadexperts halen het beste uit uw zwembad. We zorgen ervoor dat alle installaties perfect werken, zodat u altijd zwemt in kraakhelder zwemwater.

Zwembad onderhoud

Kom tot rust in uw droomtuin en geniet van het kabbelende water. Komen uw (klein)kinderen gezellig langs? Of heeft u een onverwachte poolparty? Wat de gelegenheid ook is, het is altijd fijn dat het zwemwater schoon is en klaar is voor gebruik.  Met het zwembadonderhoud van Bouwman Zwembaden komt de minimale inspanning binnen handbereik.

We hebben diverse onderhoudscontracten: een basis abonnement, luxe abonnement en een excellent abonnement. Bij alle 3 de onderhoudsabonnementen voeren we een voor-en najaar onderhoudsbeurt uit. Bij het luxe abonnement heeft u de keuze uit een schoonmaakbeurt voor uw zwembad of een roldeckreiniging. Wilt u echt al het onderhoud uit handen geven? Bij het excellent abonnement voeren we een roldeckreiniging uit en geven we uw zwembad een schoonmaakbeurt.

Onderhoudscontract zwembad

Om diverse controles uit te voeren tijdens ons bezoek plannen we afspraken in om uw zwembad zomer- en winterklaar te maken. Bij het standaard onderhoudscontract voeren wij een controle uit op: de circulatiepomp, filtercirculatie,  afsluiters, waterbehandeling, het terugspoelen van de zandfilter en een controle op de werking van het roldecksysteem. Bij ons bezoek testen we ook de waterkwaliteit.

U kunt er voor kiezen om extra toevoegingen te nemen voor tijdens de controle die buiten het standaard onderhoudscontract vallen. De opties die u kunt toevoegen zijn: Het controleren van de warmtepomp, een luchtbehandeling voor uw binnenzwembad, het plaatsen van een bladernet/winterzeil voor uw buitenzwembad, een schoonmaak van uw zwembad van maximaal 4 uur, het ontkalken van lamellen en reiniging van het roldecknis. Of heeft u liever een extra service bezoek waarbij we de standaard onderhoudswerkzaamheden uitvoeren?

Service

Bij alle onderhoudsabonnementen krijgt u korting op waterbehandelingsproducten in onze webshop. Bij het basis en luxe abonnement is dit 10% korting en bij het excellent abonnement is dit 15% korting. Met een onderhoudsabonnement krijgt u bij eventuele storing, prioriteit in onze planning.

Zwembad schoonmaak

Liever uw zwembad zelf schoonmaken? Op www.zwemonline.nl vindt u ons assortiment chemicaliën, accessoires en onderdelen voor uw zwembad, spa of sauna. Van buitendouches en zwembadafdekkingen tot saunakachels en filters, ons aanbod is zeer divers.

Uw bestelling op zwemonline.nl wordt al binnen 2 tot 3 werkdagen bij u thuis geleverd en orders boven € 50,00 worden gratis verstuurd. Zo is uw zwembad altijd klaar voor een frisse duik of poolparty.