Oasis Serie-S Whirlpools

Heerlijk ontspannen in uw eigen wellnessruimte of tuin. Het kan, met een whirlpool uit de Oasis Serie-S van Allseas. Deze whirlpools zijn erg populair, omdat ze de meest geluidsarme en hoogwaardige pompen ter wereld in hun spa’s bouwen. De brede inspuiters kunt u precies zo instellen dat ze uw lichaam op verschillende plaatsen masseren. Daardoor kiest u zelf of geniet van een nek- en schoudermassage, een beenmassage of juist een voetmassage. 
 

Whirlpools van twee tot zeven personen

De whirlpools uit de Oasis Serie-S zijn er in diverse afmetingen, zodat er altijd een whirlpool is die bij uw wensen past. Wilt u een whirlpool waarin u met twee personen heerlijk kunt genieten? Of kiest u een spa waar maar liefst zeven personen in passen? Welke whirlpool u ook kiest: iedereen geniet van optimale ontspanning. 

Opties Oasis whirlpool

Bij Allseas heeft u volop keuzemogelijkheden voor het uiterlijk van uw whirlpool. In de Oasis Serie-S heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee kleuren voor de buitenkant van uw whirlpool en kunt u voor de binnenkant kiezen uit maar liefst acht kleuren. Daarmee wordt uw whirlpool dus precies zoals u dat zelf wilt en past hij perfect in uw tuin of wellnessruimte. 

Allseas spa Oasis S-1600

Met twee personen genieten

Allseas spa Oasis S-5601

Heerlijke whirlpool!

Allseas spa Oasis S-7700

Wellness voor zeven personen!

Allseas spa Oasis S-3700

Ultieme wellness!

Allseas spa Oasis S-5700

Ontspannen en genieten

Op zoek naar meer inspiratie?