Mooi, praktisch en lekker voor alle seizoenen

Exclusieve OFYR dealer

Samenkomen rondom een vuur is de ultieme gezelligheid in de tuin. Van het vroege voorjaar tot de late nazomer en zelfs in de sneeuw is het heerlijk om te genieten van het samenzijn, de warmte en de sfeer die een de OFYR met zich meebrengt. Zeker wanneer het vuur brandt in de OFYR. Een bijzonder kooktoestel, dat prachtig design combineert met praktische eigenschappen.

Het hele jaar door mooi

De OFYR is gemaakt van Cortenstaal of zwart staal en hij ziet er eigenlijk meer uit als een moderne, strakke sculptuur dan als een barbecue of kooktoestel. Het hele jaar is de OFYR een lust voor het oog. U zou bijna vergeten dat hij ook nog eens een prachtige barbecue is, met een handige ring waarop u kunt koken en waar u samen met uw familie of gasten kunt zitten. Na het koken verandert de OFYR in een vuurkorf voor extra warmte en gezelligheid!

Gebruiksgemak

De OFYR kan onder nagegoeg iedere weeromstandigheid onafgedekt buiten blijven staan, maar is ook heel makkelijk verplaatsbaar vanwege het modulaire design dat uit drie delen bestaat. Hij is gemakkelijk schoon te houden, vereist nauwelijks onderhoud en de kookplaat hoeft na gebruik alleen even met een kookdoek te worden ingesmeerd om hem weer klaar te maken voor gebruik.

OFYR dealer met grote showroom!

Bouwman Zwembaden is OFYR dealer voor Brabant. In onze showroom kunt u diverse uitvoeringen van de OFYR met eigen ogen bekijken. Laat u betoveren door het design en het gebruiksgemak en geniet van lange avonden buiten rondom uw vuurkorf en barbecue! Bekijk de OFYR in de showroom van Bouwman Zwembaden aan de Bremstraat 110a in Sint Willebrord.

OFYR showroom

Beleef dé OFYR -showroom van Nederland! Bij Bouwman Zwembaden kunt u het ruime assortiment van de OFYR ontdekken. Probeer zelf het kooktoestel uit en vergelijk de nieuwste modellen met elkaar. Altijd met het juiste advies en prikkelende inspiratie.

OFYR

Bouwman Zwembaden, dé OFYR dealer van Brabant

Bouwman Zwembaden is officieel dealer van de OFYR en alle bijbehorende accessoires. Wij leveren deze prachtige kwaliteitsbarbecues vooral in de provincie Brabant, maar ook in heel Nederland. We zijn bijvoorbeeld actief in de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Zeeland en in de plaatsen Breda, Roosendaal, Eindhoven en Rotterdam.

Op zoek naar meer inspiratie?