OFYR accessoires

Genieten van alles wat een OFYR kooktoestel te bieden heeft wordt nóg fijner wanneer u daarbij accessoires gebruikt die perfect zijn afgestemd op het gebruik van uw OFYR.

Perfecte accessoires voor uw OFYR

De accessoires van OFYR zijn net zo stijlvol als de OFYR zelf. Bovendien zorgen ze ervoor dat u de allerlekkerste gerechten kunt bereiden. Bijvoorbeeld de horizontale spiezen, die ervoor zorgen dat u vlees, groente, aardappels, gamba's en allerlei andere lekkerijen gelijkmatig op uw OFYR kunt garen. Of de ronde grill, die perfect is voor grote stukken vlees. Een oliekannetje of een stoer, lederen schort? In de OFYR-collectie vindt u alle accessoires die u maar kunt bedenken om uw OFYR compleet te maken. Zo wordt buiten koken een echte buitenbelevenis. 

OFYR HORIZONTALE SPIEZENSET

Barbecueliefhebbers zullen deze set van drie stalen spiezen op een speciaal ontworpen, extra hoge standaard kunnen waarderen. Geplaatst boven het vuur van het OFYR kooktoestel staat deze standaard met gekante binnenring op de ideale hoogte om vlees en groente perfect te grillen.

OFYR BESCHERMDEKSELS

Gebruik de Doofdeksel 85 of de Doofdeksel 100 om veilig het vuur uit de maken na gebruik van uw OFYR kooktoestel of om de hete kolen te doven. Deze beschermdeksels passen over de gehele kookplaat en kunnen deze afdekken wanneer deze afgekoeld en niet in gebruik is.

OFYR GRILL ROND

Deze stoere tweedelige grill is ideaal om grote stukken vlees op uw OFYR kooktoestel te grillen. Voor het verkrijgen van een kolensmaak plaatst u deze grill direct boven het vuur. Omdat hij de plaat niet bedekt, kunt u hier ook nog steeds op koken. En door de verhoogde standaard kunt u nog hout aan het vuur toevoegen. Ook beschikbaar in een grotere maat voor de OFYR 100-100 of OFYR XL.

OFYR Handschoenen

Deze hittebestendige suède handschoenen zijn ideaal voor iedere ambitieuze chef. Met een hittebestendigheid to 500 ̊C bieden deze handschoenen uitstekende bescherming bij het verplaatsen van uw OFYR kooktoestel of andere hete onderdelen. Voor uw eigen veiligheid blijft het van belang om uw OFYR kooktoestel eerst af te laten koelen alvorens het te verplaatsen.

OFYR rechaud

Houd uw voedsel zelfs tijdens frisse avonden warm met deze kleine, perfect vormgegeven réchaud. De réchaud is gemaakt van hittevasthoudend staal en beschikbaar in diameters van 30 cm en 40 cm. De réchaud wordt verwarmd met houtskool uit het OFYR kooktoestel.
 

OFYR LEREN SCHORT

Het van hoogwaardig leer gemaakte schort met geklonken logo en verstelbare riem is stijlvol en stoer, beschermt uitstekend tegen hitte en wordt steeds mooier naarmate de tijd vordert.

Contactformulier

VUL HIER UW GEGEVENS IN

Op zoek naar meer inspiratie?