OFYR modellen

Is uw tuin strak en modern? Of juist landelijk en natuurlijk? Voor elke tuin is er een OFYR model te vinden. Want de OFYR is er in diverse uitvoeringen en materialen. Maak kennis met de perfecte OFYR voor uw tuin!

Diverse modellen OFYR

Houdt u van de serene, organische uitstraling van Cortenstaal? Dan is de OFYR Classic uw perfecte buitenkooktoestel. Met de mooie, diepe roodbruine kleur wordt deze OFYR één met zijn natuurlijke omgeving. Voor liefhebbers van stoer en robuust is er de OFYR Classic Concrete. Subtiel maar toch ook opvallend. En voor designliefhebbers is de OFYR Classic Black een musthave in de tuin. Met zijn strakke, zwarte uiterlijk is deze OFYR eigenlijk een functionele sculptuur.

OFYR buitenkeuken

Wilt u van uw OFYR kooktoestel een volwaardige buitenkeuken maken? In onze showroom kunt u daarvoor verschillende opties bekijken. Zo kunt u kiezen voor het OFYR Island, dat de OFYR voorziet van houtopslag, een werkblad en een houder voor specerijen en accessoires. Of kiest u voor het Butcher Block of de handige Wood Storage? Stel uw OFYR helemaal op maat samen voor jarenlang buitenkookplezier.

OFYR CLASSIC BLACK

Met zijn trendy en gedistingeerde uiterlijk is de OFYR Classic Black een duidelijke signatuur in iedere buitenomgeving. Steek hem aan en uw barbecue met vrienden wordt een buitenbelevenis! De OFYR Classic Black is vervaardigd van ruig staal met een hittebestendige matzwarte afwerking.
 

OFYR ISLAND

Dit alles-in-een koektoestel combineert een unieke stijl en functionaliteit in één compact ontwerp. Vervaardigd van duurzaam Cortenstaal en beschikbaar plaatdiameters van 85 cm en 100 cm bestaat dit OFYR kooktoestel uit een houtopslag, een dik houten werkblad en een houder voor specerijen en accessoires. Het OFYR Island is uw complete buitenkeuken die u de ultieme beleving met famile en vrienden zal geven.

OFYR CLASSIC

De meest pure uiting van het OFYR kooktoestel. De OFYR Classic is een prachtig Cortenstalen object, ontworpen om in iedere omgeving te passen. Ook wanneer hij niet in gebruik is, is de OFYR een prachtige blikvanger. Wilt u een gesloten sokkel, of het extra gemak van een ingebouwde houtopslag? U bepaalt het zelf.

OFYR BUTCHER BLOCK

Het OFYR Butcher Block bestaat uit een dik houten werkblad, een houder voor specerijen en accessoires en een optionele houtopslag. Vervaardigd van stoer Cortenstaal is het een ideale combinatie met de OFYR Classic modellen. Het is in diverse afmetingen te verkrijgen. Van klein tot het XL-formaat met een werkbladlengte van 135 cm! Voor iedere tuin is er een geschikte Butcher Block.

OFYR CLASSIC CONCRETE

Met zijn stoere en subtiele uiterlijk is de OFYR Concrete een levendige verschijning in iedere buitenomgeving. Met de onderscheidende zwarte betonnen sokkel en kegel met hittebestendige matte lak kan het kooktoestel in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en dienen als een prachtige buitensculptuur.

OFYR WOOD STORAGE

Deze ruige, stalen units maken van een stapel hout een mooie, functionele wand. Achter de scharnierdeurtjes op de bovenste plank kunnen allerlei spullen bewaard worden. Met een hoogte van 216 cm en breedtes van 100, 200 en 300 cm is er altijd een passende oplossing voor uw houtopslag. 

Contactformulier

VUL HIER UW GEGEVENS IN

Op zoek naar meer inspiratie?