Ofyr showroom

Wilt u ook genieten van de stijl en het comfort van een OFYR in uw tuin? Kom dan naar de OFYR showroom van Bouwman Zwembaden. 

OFYR dealer Brabant

Omdat Bouwman Zwembaden OFYR-dealer is voor Brabant, vindt u in onze showroom een groot deel van de collectie van OFYR. Niet alleen het kooktoestel zelf, maar ook diverse opslagunits voor het hout dat u in uw OFYR gebruikt. U stelt uw OFYR helemaal zelf samen: kiest u voor alleen het kooktoestel, of gaat u voor een eiland met onder meer een houten werkblad en ingebouwde houtopslag? 

Showroom vol OFYR producten

Met alleen het kiezen van uw OFYR bent u er nog niet! Want er is een wereld aan accessoires om alles uit uw OFYR te halen. Bijvoorbeeld door een Braziliaanse grilllet toe te voegen aan uw OFYR, of juist een horizontale spiezenset. Een deksel om uw OFYR te beschermen tegen weer en wind. Een handige oliekan. Of zelfs een stoer, leren schort, vuurvaste handschoenen of een kookboek met de heerlijkste recepten voor uw OFYR. Het is allemaal beschikbaar in onze OFYR showroom in Brabant om uw OFYR-beleving écht compleet te maken! 

Kom naar uw OFYR dealer

Wilt u genieten van prachtig design en buiten koken op hoog niveau met een OFYR? Kom dan naar de Brabantse showroom van OFYR dealer Bouwman Zwembaden in St. Willebrord. We helpen u bij het samenstellen van uw perfecte OFYR, zodat samenzijn met lekker eten in de tuin een heel nieuwe dimensie krijgt. 

Op zoek naar meer inspiratie?