Over Bouwman Zwembaden

Fit blijven of juist lekker even afkoelen met uw eigen zwembad. Genieten van wellness met uw eigen sauna of whirlpool. Dát is echte luxe, gewoon bij u thuis! Bij Bouwman Zwembaden realiseren we al jaren droomzwembaden, zwemvijvers en wellnessfaciliteiten. Dat doen we onder meer in West-Brabant, Zeeland, Gelderland en de regio Rotterdam.

Zwembadexpert

Bouwman Zwembaden is dé zwembadexpert. We leveren en installeren een uitgebreid assortiment zwembadenwhirlpools en sauna’s. We zijn erkend Starline-dealer voor de regio Midden- en West-Brabant en Zeeland en exclusief dealer van het merk Jacuzzi. Of u nu een zwembad op maat wilt laten maken of kiest voor een kant-en-klaar zwembad: bij Bouwman Zwembaden helpen we u bij het waarmaken van uw zwembad- en wellnessdroom. Daarbij werken we vaak samen met onze partners. En is uw zwembad eenmaal klaar? Dan kunnen we uw zwembad ook voor u onderhouden. Het enige dat u hoeft te doen, is zorgeloos genieten van uw zwembad!
 

Van zwembadontwerp tot aanleg

Wilt u een zwembad aanleggen in de provincies Zeeland en Noord-Brabant of in de plaatsen RotterdamRoosendaal of Breda? Alles is mogelijk bij Bouwman Zwembaden! U kunt uiteraard ook kiezen voor zowel de aanleg van uw zwembad als het onderhoud in onder andere Tiel, Gorinchem, Utrecht, Zuid-Holland, Nijmegen of Arnhem

Of wilt u enkel de waterbehandeling van uw zwembad onder handen laten nemen? Wij verzorgen het voor u.

Dé specialist voor uw zwembad

Bij Bouwman Zwembaden zijn we specialisten. We kunnen u als geen ander adviseren over de mogelijkheden bij u thuis. Kom dus gerust langs in onze showroom in Sint Willebrord, waar u niet alleen zwembaden en whirlpools vindt, maar waar u ook alle waterbehandelingsproducten en accessoires kunt kopen. Liever een advies op maat? Dan komen we graag bij u langs om u ter plekke te adviseren. Vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met u op!

Waterbehandeling

U wilt natuurlijk genieten van een schoon en veilig zwembad, sauna of whirlpool. Behandel daarom het water met zorg. Dat doet u met filters en reinigingsproducten. Bij Bouwman Zwembaden vindt u een ruim assortiment producten van Starline, Aquafinesse en Melpool. Daarnaast biedt Bouwman Zwembaden verschillende mogelijkheden die de waterkwaliteit van uw zwembad optimaal houden.

Van ontwerp tot onderhoud

Uw zwembad is onze uitdaging

Voor het perfecte resultaat

Samen maken we buiten belevenissen

Wanneer u een bijzondere tuin heeft die alle zintuigen prikkelt, wilt u daar waarschijnlijk ook een mooi tuinhuis in hebben. Heeft u uw droomzwembad in uw tuin laten aanleggen? Dan kunnen een sfeervolle tuin en een poolhouse niet ontbreken. Wilt u heerlijk relaxen in uw eigen achtertuin? Met een whirlpool of sauna creëert u uw eigen privé-wellness!

Omdat Bouwman Zwembaden, Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw al vele jaren met elkaar samenwerken, kunnen wij samen uw perfecte buitenruimte creëren. Met alles erop en eraan. Een zwemvijver in uw landschapstuin? Een terrasoverkapping bij uw moderne tuin? Bij ons vindt u alles voor buiten. Perfect op elkaar ingespeeld voor het mooiste resultaat!

Samen maken we buiten belevenissen

 

                  

Zwembad actie

Bij aankoop van een Starline Zwembad + Zwembad techniek pakket ontvangt u gratis een Starline Roldeck of een Starline Barcelona Spa. 

Trapactie

Bij aankoop van een Starline Nova of Nexxt zwembad ontvangt u GRATIS een inlooptrap of volledige Nova trap. 

Foto 9.jpg

Op zoek naar meer inspiratie?