Starline zwembadspecialist Utrecht

Droomt u ook van een eigen zwembad in uw tuin in Utrecht? En wordt het nu eindelijk eens tijd om die droom te verwezenlijken? Dan is het tijd om kennis te maken met Bouwman Zwembaden. Wij leggen zwembaden aan in heel Nederland, dus ook in Utrecht, en zorgen ervoor dat u geniet van de ultieme luxe in uw eigen tuin! 

Soorten zwembaden

Bij Bouwman Zwembaden kunt u terecht voor diverse soorten zwembaden. We kunnen uw zwembad helemaal voor u op maat maken, in iedere vorm die u wenst. Maar u kunt er ook voor kiezen om een zwembad van het gerenommeerde merk Starline in uw tuin te laten plaatsen. Deze zwembaden zijn nagenoeg onverwoestbaar en zijn er in veel kleuren en uitvoeringen.

Officieel Starline dealer

Wij zijn officieel Starline dealer voor de provincie Utrecht. De Starline zwembaden zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze worden gemaakt in het Belgische Neerpelt, waar vakkundige medewerkers de zwembaden tot in detail assembleren. Ook wanneer u bijvoorbeeld jets, verlichting of een loungebank in uw zwembad wilt, wordt dit al in de fabriek gemonteerd. Zo is uw Starline-zwembad echt maatwerk. 

Soorten Starline zwembaden 

Iedere tuin en iedere smaak is anders. Bij Starline begrijpen ze dat. Daarom zijn er diverse zwembadcollecties met ieder een verschillend uiterlijk en uitstraling. Of uw tuin in Utrecht nu vraagt om een strak afgewerkt zwembad, of juist een elegant zwembad met een Romaanse inlooptrap: er is altijd een Starline zwembad dat past bij uw wensen.

Whirlpools en sauna’s

Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht voor zwembaden, maar ook voor bijvoorbeeld sauna’s en whirlpools. Uiteraard vindt u bij ons ook de whirlpools van Starline. Daarnaast hebben we whirlpools van merken als Allseas en Jaccuzi in ons assortiment en verkopen we sauna’s. Samen met onze partners Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw kunnen we zelfs een compleet wellnesscenter in uw tuin in Utrecht realiseren, mét poolhouse, buitendouche en sfeervolle bestrating en beplanting.  

Uw zwembad in Utrecht

Bouwman Zwembaden is actief in heel Nederland, dus ook in Utrecht. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een maatwerk zwembad of een Starline zwembad in uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze eerder gerealiseerde zwembadprojecten voor een beeld van wat Bouwman Zwembaden voor u kan doen.