Specialist in zwembadonderhoud en -service

Onbezorgd genieten van kristalhelder zwembadwater? Met een onderhoudscontract bij Bouwman Zwembaden is uw zwembad altijd klaar voor een frisse duik! Wij bieden onderhoudscontracten op verschillende niveaus. U leest er hier meer over. Wij zijn onder andere werkzaamheden in de regio's Rotterdam, Brabant en Zeeland.

Problemen met uw zwembad? Wij lossen het voor u op!

Krijgt u uw zwembad niet goed schoon? Werkt de zwembadpomp niet meer? Bouwman Zwembaden heeft een deskundige serviceafdeling. Hierdoor kunnen we snel en gericht onderzoeken wat het probleem met uw zwembad is en een eventueel euvel verhelpen. Wij beschikken over een eigen voorraad van onderdelen. In onze winkel hebben wij vele accessoires en chemicaliën voor uw zwembad op voorraad. Zo geniet u snel weer van dat heerlijke wellnessgevoel!
 

Uw zwembad altijd in topconditie met ons onderhoudscontract

Heeft u zelf geen tijd om uw zwembad te onderhouden? Of geeft u het gewoon liever uit handen aan een specialist? Bekijk dan ons onderhoudscontract voor uw zwembad. Hierbij onderhouden wij periodiek uw zwembad en kunt u erop rekenen dat deze altijd in topconditie is. Minimale moeite, maximaal zwemplezier!

 

Vraag het onze zwembadspecialist

Wilt u meer informatie over het onderhouden van uw zwembad? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!