Starline zwembadspecialist Arnhem

In de bosrijke omgeving van Arnhem staan prachtige woningen. Heeft u ook een mooi huis met een grote tuin? En zou een zwembad de tuin écht compleet maken? Dan is Bouwman Zwembaden er om uw zwembaddroom werkelijkheid te laten worden! Onze zwembaden zijn een sieraad voor elke tuin. 

Maatwerk zwembaden

U kunt bij Bouwman Zwembaden uw zwembad volledig op maat laten ontwerpen. Een zwembad in een bijzondere vorm? Een aparte kleur? Of met uw bedrijfslogo of familiewapen in de bodem? We kunnen het allemaal voor u realiseren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw zwembad precies zo wordt als u dat wilt. 

Starline zwembaden

U kunt ook kiezen voor een zwembad van de Belgische zwembadfirma Starline. De zwembaden van Starline worden gemaakt van materiaal van de allerhoogste kwaliteit, dus u weet zeker dat u vele jaren lang plezier heeft van uw zwembad. Bouwman Zwembaden is zwembadspecialist op het gebied van Starline en kan u alle mogelijke Starline zwembaden leveren.

Starline zwembad op maat

Ook uw Starline zwembad is voor een groot deel maatwerk. U kunt uw zwembad namelijk helemaal zelf samenstellen uit een heleboel opties. Zo kunt u ervoor kiezen om uw zwembad te voorzien van verlichting, skimmers of zelfs jetstreams, die ervoor zorgen dat uw zwembad geschikt wordt voor een flinke workout. Deze opties worden al in de fabriek in het Belgische Neerpelt gemonteerd door zeer vakkundige medewerkers. Uw zwembad wordt dus zo compleet mogelijk geleverd, wat plaatsing heel eenvoudig en snel maakt.

Verschillende stijlen zwembad

Heeft u een strakke tuin bij uw huis in Arnhem? Of heeft u zelfs een wellnessruimte in huis, die u graag van een zwembad zou willen voorzien? Starline heeft zwembaden in diverse vormen en stijlen. Van superstrak tot speelse ronde vormen en Romaanse trappen: wat uw smaak ook is, er is altijd een Starline zwembad dat perfect past bij de stijl van uw huis of tuin.

Uw zwembad in Arnhem

Wilt u een zwembad in uw tuin in Arnhem laten plaatsen, dan is Bouwman Zwembaden voor u dé partner. We zijn gevestigd in Brabant, maar zijn actief in heel Nederland. Neem gerust eens een kijkje bij onze prachtige projecten en laat u inspireren voor uw droomzwembad! We maken graag een afspraak bij u thuis om alle mogelijkheden met u door te spreken. 
 

Vraag ons inspiratie
magazine aan!