Starline zwembadspecialist Gorinchem

Heeft u een heerlijk huis met een grote tuin in Gorinchem, maar heeft u het gevoel dat er nog iets mist? Namelijk: een zwembad? Bij Bouwman Zwembaden vindt u precies het zwembad dat bij uw smaak, budget en tuin past. Ook een binnenzwembad kunnen we voor u realiseren. 
 

Starline zwembaden Gorinchem

Bij Bouwman Zwembaden kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden voor uw zwembad in Gorinchem. We kunnen uw zwembad geheel voor u op maat maken, aan de hand van een uniek ontwerp en in iedere kleur of maat die u wenst. Maar we zijn ook officieel dealer van de zwembaden van het topmerk Starline. Dit zwembadmerk heeft een grote collectie zwembaden in diverse stijlen en prijsklassen. Er zit dus altijd een zwembad bij dat in uw tuin in Gorinchem past. 

Zwembad één geheel

Starline produceert elk zwembad zelf, in een productiefaciliteit in het Belgische Neerpelt. Vakmensen zetten hier de zwembaden volledig in elkaar– inclusief eventuele extra’s zoals skimmers, jetstreams en verlichting. Daarna wordt het zwembad in één stuk naar uw woning in Gorinchem gereden. Eenmaal in Gorinchem wordt uw zwembad dan zeer snel geplaatst. U kunt dus al snel een frisse duik nemen! 

Hoge kwaliteit Starline

De zwembaden van Starline worden gemaakt van zeer hoogwaardige materialen. Uw zwembad blijft dus jarenlang mooi en u heeft er heel lang plezier van. Kiest u voor een Starline zwembad met een strak design? Of houdt u van een ronde, Romaanse inlooptrap? Wat uw wensen en uw smaak ook zijn: bij Starline vindt u het ideale zwembad.

Wellness met whirlpool

Overigens hebben we bij Bouwman Zwembaden meer dan alleen zwembaden. We hebben ook sauna’s en whirlpools. Uiteraard verkopen we de whirlpools van Starline. Daarnaast hebben we whirlpools van merken als Allseas en Jaccuzi in ons assortiment en verkopen we sauna’s. In samenwerking met Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw, betrouwbare partners met wie wij al jarenlang innig samenwerken, kunnen we zelfs een compleet wellnesscenter in uw tuin in Gorinchem realiseren, mét poolhouse, buitendouche en sfeervolle bestrating en beplanting.  

Uw zwembad in Gorinchem

Bouwman Zwembaden plaatst in heel Nederland zwembaden. Ook in Gorinchem kunnen we uw droomzwembad voor u realiseren. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor een maatwerk zwembad of een Starline zwembad in uw tuin in Gorinchem? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze eerder gerealiseerde zwembadprojecten

Vraag ons inspiratie
magazine aan!