Starline zwembadspecialist in Zeeland

Wilt u uw woning in Zeeland écht compleet maken? Met een luxe zwembad, dat is voorzien van alle comfort en dat een leven lang meegaat? Bekijk dan eens het aanbod van Bouwman Zwembaden. 

Starline zwembaden Zeeland

Bij Bouwman Zwembaden kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden voor uw zwembad in Zeeland. We zijn bijvoorbeeld officieel dealer van de zwembaden van het topmerk Starline. Dit zwembadmerk heeft een zeer ruime collectie zwembaden in diverse stijlen en prijsklassen. Er zit dus altijd een zwembad bij dat in uw tuin in Zeeland past. 

Zwembad uit één stuk

Starline maakt alle zwembaden zelf, in een productiefaciliteit in het Belgische Neerpelt. Daar worden de zwembaden volledig in elkaar gezet – inclusief eventuele extra’s zoals skimmers, jetstreams en verlichting. Daarna wordt het zwembad in één stuk naar uw woning in Zeeland vervoerd. Eenmaal in Zeeland kan het zwembad zeer snel worden geplaatst.

Hoge kwaliteit Starline zwembad

Omdat de zwembaden van Starline van zeer hoge kwaliteit zijn, kunt u ervan uitgaan dat u er een leven lang plezier van heeft. De zwembaden worden gemaakt van zeer hoogwaardige materialen en Starline heeft een zeer goede reputatie. 

Zwembad op maat

Wilt u liever een zwembad op maat in uw tuin in Zeeland? Bijvoorbeeld in een bijzondere vorm, met uw familiewapen of logo in mozaïek op de bodem van het zwembad? Of is uw tuin in Zeeland moeilijk te bereiken, waardoor plaatsing van een zwembad in één stuk niet mogelijk is? Dan is het goed om te weten dat Bouwman Zwembaden ook zwembaden op maat maakt. Precies in de afmeting die u wenst. 

Totaal wellnessaanbod

Wilt u uw zwembad aanvullen met wellness, zoals eeb whirlpool, een sauna of een zwemspa – waarin u relaxen met zwemmen kunt combineren? Ook daarvoor kunt u bij Bouwman Zwembaden terecht. En dankzij onze samenwerking met Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw kunnen we uw zwembad compleet maken met bijvoorbeeld beplanting, bestrating of een prachtig poolhouse.

Zwembaden in heel Zeeland

Bouwman Zwembaden is actief in heel Nederland. Dus ook op Walcheren, Schouwen-Duiveland, Tholen, Zuid-Beveland, Noord-Beveland, Sint Philipsland en in Zeeuws-Vlaanderen. Wilt u uw woning in Zeeland écht afmaken met een prachtig zwembad? Neem dan contact op met Bouwman Zwembaden en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.