Starline zwembadspecialist Nijmegen

Een zwembad in de tuin is voor veel mensen een droom. Wilt u ook graag genieten van de luxe van een eigen zwembad? Bekijk dan eens de inspirerende projecten van Bouwman Zwembaden. We zijn actief in heel Nederland, dus ook bij u in Nijmegen kunnen we een prachtig zwembad in de tuin realiseren.

Uw zwembad op maat

Wanneer u heeft besloten dat u een zwembad in uw tuin in Nijmegen wilt hebben, zijn er heel wat keuzes te maken. Wilt u een zwembad in een bijzondere vorm en kleur, of in speciale afmetingen? Of is uw tuin lastig te bereiken? Dan is een zwembad op maat voor u de beste oplossing. Samen met onze zwembadspecialisten ontwerpt u uw zwembad precies zoals u het wilt hebben. Aan alle details is gedacht. Daarna leggen we uw zwembad vakkundig aan. 

Starline zwembad

U kunt er ook voor kiezen om een Starline zwembad in uw tuin te laten aanleggen. Bouwman Zwembaden is in de regio Nijmegen officieel Starline-dealer. De zwembaden van dit Belgische merk zijn kwalitatief zeer hoogwaardig en ze zijn, omdat ze als één geheel worden geleverd, heel eenvoudig en snel te plaatsen in uw tuin. Daarnaast bieden ze veel mogelijkheden tot aanpassingen en het toevoegen van bijvoorbeeld jetstreams of verlichting.

Zwembad naar uw wens

De zwembaden van Starline zijn er in diverse soorten, maten en stijlen. Houdt u van een zwembad met een mooie, ronde Romaanse trap? Of is een volledig strakke afwerking meer uw stijl? Bij Starline vindt u zwembaden in verschillende stijlen, zodat er altijd een variant is die past bij uw tuin – of zelfs binnen in uw woning. 

Whirlpools en sauna’s

Wilt u van uw tuin of huis een echt wellnessparadijs maken? Ook dan bent u bij Bouwman Zwembaden aan het juiste adres. We hebben whirlpools van de merken Starline, Allseas en Jacuzzi en daarnaast verkopen we ook sauna’s. Onze partner Brouwers Houtbouw kan een heerlijke buitendouche of poolhouse voor u installeren en onze partner Jansen Hoveniers kan uw tuin zodanig ontwerpen dat uw hele wellnessgebied een vloeiend geheel wordt.

Uw Starline zwembad

Wilt u meer weten over de Starline zwembaden of over de andere diensten van zwembadspecialist Bouwman Zwembaden? Neem contact met ons op en we vertellen u er graag alles over. Wie weet, geniet u dan binnenkort van een prachtig zwembad in uw tuin in Nijmegen!