Starline zwembadspecialist Noord-Brabant

Een zwembad in de tuin is ultieme luxe. Uw woning in Noord-Brabant verdient die luxe! Uw zwembad, voorzien van alle denkbare comfort, vindt u bij Bouwman Zwembaden. 

Maatwerk zwembad

Een zwembad dat helemaal bij uw wensen past, bijvoorbeeld in een bijzondere vorm, kan Bouwman Zwembaden volledig op maat voor u ontwerpen en realiseren. Een logo op de bodem van uw zwembad, een kleur die niet alledaags is: we kunnen het allemaal voor u maken. En ook wanneer uw tuin in Noord-Brabant moeilijk bereikbaar is en een prefab zwembad daardoor niet mogelijk is, denken we met u mee voor een zwembad op maat.  

Starline zwembaden Noord-Brabant

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een zwembad van het gerenommeerde topmerk Starline. Wij zijn officieel dealer van dit merk, waardoor we u alle modellen en uitvoeringen van deze zwembaden kunnen leveren. In onze showroom in het Noord-Brabantse Sint Willebrord spreken we alle mogelijkheden met u door.  

Zwembad uit één stuk

Starline heeft een brede collectie zwembaden in veel stijlen en afmetingen, maar één ding hebben alle Starline zwembaden met elkaar gemeen: ze worden in eigen huis gemaakt in de productiefaciliteit in het Belgische Neerpelt. Zo weet u zeker dat uw zwembad met de grootste zorg wordt geassembleerd, inclusief toevoegingen als een jetstream, verlichting of skimmers. Omdat uw zwembad in één stuk wordt gemaakt en vervoerd, kunnen we het snel in uw tuin in Noord-Brabant plaatsen. 

Een leven lang zwemplezier

Hoewel de plaatsing niet veel tijd in beslag neemt, hebt u van een Starline zwembad een leven lang plezier. De materialen waarvan deze zwembaden zijn gemaakt, zijn van de allerhoogste kwaliteit en garanderen langdurig zwemplezier. 

Wellness in de tuin

Overigens kunnen we u nog veel meer bieden dan een zwembad alleen. Bouwman Zwembaden is ook dealer van de whirlpools van Starline en merken als Jaccuzi en Allseas. Daarnaast hebben we een ruim assortiment sauna’s. Samen met onze partners Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw kunnen we dus een compleet wellnesscenter in uw tuin realiseren – inclusief poolhouse, buitendouche, mooie beplanting of bijzondere bestrating.  

Zwembaden in heel Noord-Brabant

Bouwman Zwembaden is gevestigd in West-Brabant, maar is actief in heel Nederland – en dus ook in de rest van Brabant. Of u nu in Eindhoven, Woensdrecht, Tilburg, Breda, Roosendaal of Bergen op Zoom woont: we kunnen uw tuin voorzien van uw droomzwembad. Neem direct contact op met Bouwman Zwembaden en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.