Starline zwembadspecialist Tiel

Een zwembad in de tuin is voor veel mensen de meest ultieme luxe. En uw huis in Tiel verdient die luxe! Bouwman Zwembaden realiseert het zwembad waar u altijd al van hebt gedroomd. 

Starline zwembaden Tiel

U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een zwembad van het gerenommeerde topmerk Starline. Wij zijn officieel dealer van dit merk, waardoor we u alle modellen en uitvoeringen van deze zwembaden kunnen leveren. In onze showroom ziet u voorbeelden en sperken we alle mogelijkheden met u door.  

Zwembad uit één stuk

Starline heeft een brede collectie zwembaden in veel stijlen en afmetingen, maar één ding hebben alle Starline zwembaden met elkaar gemeen: ze worden in eigen huis gemaakt in de productiefaciliteit in het Belgische Neerpelt. Zo bent u er zeker dat uw zwembad met de grootste zorg wordt geassembleerd door ervaren vakmensen. Zij monteren ook toevoegingen als een jetstream, verlichting of skimmers. Omdat uw zwembad in één stuk wordt gemaakt en vervoerd, kunnen we het snel in uw tuin in Tiel plaatsen. 

Een leven lang zwemplezier

De plaatsing van uw Starline zwembad is zo gepiept. Daarna heeft u een leven lang plezier van uw zwembad. De materialen waarvan deze zwembaden zijn gemaakt, zijn namelijk van de allerhoogste kwaliteit en garanderen langdurig zwemplezier. 

Maatwerk zwembad

U kunt ook kiezen voor een zwembad dat helemaal bij uw wensen past, bijvoorbeeld in een bijzondere vorm. Dit kan Bouwman Zwembaden volledig op maat voor u ontwerpen en realiseren. Uw bedrijfslogo op de bodem van uw zwembad, een kleur die niet alledaags is: we kunnen het allemaal voor u maken. En ook wanneer uw tuin in Tiel moeilijk bereikbaar is en een prefab zwembad daardoor niet mogelijk is, denken we met u mee voor een zwembad op maat.  

Whirlpools en sauna’s

Wilt u van uw tuin of huis in Tiel een echt wellnessparadijs maken? Ook dan kan Bouwman Zwembaden u verder helpen. We hebben whirlpools van de merken Starline, Allseas en Jacuzzi in ons assortiment en daarnaast verkopen we ook sauna’s. Onze partner Brouwers Houtbouw kan een heerlijke buitendouche of poolhouse voor u installeren en onze partner Jansen Hoveniers kan uw tuin zodanig ontwerpen dat uw hele wellnessgebied een vloeiend geheel wordt. Omdat wij al jarenlang met elkaar samenwerken, wordt dit aangepakt als één project en heeft u ook maar één aanspreekpunt voor uw hele wellnesscenter.

Uw Starline zwembad

Bouwman Zwembaden werkt in heel Nederland, dus ook in Tiel. Wilt u meer weten over de Starline zwembaden of over de andere diensten van zwembadspecialist Bouwman Zwembaden? Bekijk hier alvast enkele van onze projecten. U kunt ook meteen een afspraak maken. Dan vertellen we u alles over de nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Wie weet, geniet u dan binnenkort van een prachtig zwembad in uw tuin in Tiel!