Starline zwembadspecialist Zuid-Holland

Wilt u genieten van échte luxe? Dan mag een zwembad in de tuin is niet ontbreken. Uw woning in Zuid-Holland wordt daarmee écht compleet! Zeker wanneer u een kwaliteitszwembad van Starline kiest. Bouwman Zwembaden, vlakbij Zuid-Holland gelegen in Sint Willebrord, biedt u een zeer ruime keuze uit het assortiment Starline zwembaden.

Starline zwembaden Zuid-Holland

We zijn officieel dealer van het zeer gerenommeerde merk Starline. Dit merk biedt u de keuze uit heel veel verschillend zwembaden, in alle denkbare stijlen. Strak of juist meer Romeins en sierlijk: er is altijd een Starline zwembad dat bij uw huis en tuin in Zuid-Holland past.  

Zwembaden in alle stijlen

Starline heeft een brede collectie zwembaden in veel stijlen en afmetingen. Ze hebben echter één ding gemeen: de zwembaden worden in het Belgische Neerpelt gemaakt door vakkundige medewerkers. U weet dus zeker dat uw zwembad met de grootste zorg wordt in elkaar wordt gezet. Wilt u een jetstream of ingebouwde verlichting? Ook dat monteren ze er in Neerpelt al in. Daarna wordt uw zwembad in één stuk gemaakt en vervoerd naar uw tuin in Zuid-Holland. 

Jarenlang zwemplezier

Hoewel de plaatsing niet veel tijd in beslag neemt, hebt u van een Starline zwembad een leven lang plezier. De materialen waarvan deze zwembaden zijn gemaakt, zijn van de allerhoogste kwaliteit en garanderen langdurig zwemplezier. 

Zwembad op maat

Een zwembad dat helemaal bij uw wensen past, bijvoorbeeld in een bijzondere vorm, kan Bouwman Zwembaden volledig op maat voor u ontwerpen en realiseren. Wilt u uw bedrijfslogo op de bodem? Of een zwembad in een bijzondere kleur? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast is een maatwerk zwembad de perfecte oplossing wanneer uw tuin in Zuid-Holland niet zo gemakkelijk bereikbaar is en de plaatsing van een prefab zwembad lastig wordt. 

Wellness in eigen tuin

Overigens kunt u bij ons niet alleen terecht voor zwembaden, maar ook voor bijvoorbeeld sauna’s en whirlpools. We zijn officieel dealer van de whirlpools van Starline en we hebben whirlpools van merken als Allseas en Jaccuzi in ons assortiment. Daarnaast verkopen we sauna’s. Samen met onze partners Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw kunnen we zelfs een compleet wellnesscenter in uw tuin in Zuid-Holland realiseren, mét poolhouse, buitendouche en sfeervolle bestrating en beplanting.  

Zwembaden in heel Zuid-Holland

Bouwman Zwembaden is gevestigd in West-Brabant, maar is uiteraard ook actief in Zuid-Holland. Of u nu in Rotterdam, Dordrecht, Wassenaar of Den Haag woont: uw ideale zwembad vindt u bij ons. Neem contact met ons op en we vertellen u alles over hoe wij uw droomzwembad realiseren.