Tuin zwembad

Een zwembad in uw tuin... Klinkt dat u ook als muziek in de oren? Dan zijn we u bij Bouwman Zwembaden graag van dienst met het realiseren van uw eigen privézwembad. Heerlijk afkoelen op zomerse dagen of een speelparadijs voor uw kinderen, u kunt alle kanten op!

Ultiem genieten van een zwembad in uw tuin

Bouwman Zwembaden is de specialist voor de realisatie van uw tuinzwembad. Met een team van ervaren vakmensen zorgen wij dat u binnen de kortste keren geniet van uw eigen zwemparadijs. Uiteraard bespreken we met u uitgebreid uw wensen en doen we u een voorstel op maat.

Wij zijn u graag van dienst bij het ontwerpen en aanleggen van onder andere polyester zwembaden, bouwkundige zwembaden, Starline zwembaden of een zwembad op maat. Bij Bouwman Zwembaden is alles mogelijk!

Bekijk dus direct onze zwembaden of neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Zwembad op maat

Wilt u de vorm en afmeting van uw zwembad zelf bepalen, of moet het zwembad op een moeilijk te bereiken plaats komen? Dan is een zwembad op maat voor u de beste keuze. Op basis van een uniek ontwerp en een heldere planning leggen onze professionals uw zwembad efficiënt en deskundig aan, met minimale overlast voor een prachtig eindresultaat. Het ultieme wellnessgevoel komt zo wel héél snel dichtbij!

Starline zwembad

Starline is een toonaangevend zwembadmerk, dat ultiem zwemcomfort en een lange levensduur combineert. Bouwman Zwembaden heeft een uitgebreide collectie Starline zwembaden. Een bad uit één stuk, dat in één transport bij u thuis wordt geleverd en gemakkelijk te plaatsen is. Ideaal! Starline zwembaden zijn er in diverse modellen, kleuren en afmetingen en u kunt ze voorzien van inbouwdelen, zoals verlichting en jetstreams.