Relaxen in uw whirlpool

Warm water, weldadige bubbels, gezellige muziek, een lekker drankje: niets is zo ontspannend als een whirlpool in uw eigen huis of tuin. Geniet samen met uw familie, vrienden of alleen van de luxe van uw eigen whirlpool.

Bij Bouwman Zwembaden heeft u de keuze uit veel verschillende formaten, uitvoeringen, materialen en uitstralingen. Van strak tot landelijk: u vindt altijd een whirlpool die bij uw tuin en woning past. We leveren alleen whirlpools van absolute topmerken. U weet dus zeker dat u jarenlang kunt genieten van de ultieme wellness in uw eigen tuin.

Serena whirlpools

Met de whirlpools van Serena kiest u voor luxe en wellness. Gewoon bij u in huis, in de tuin of op het dakterras. Er zijn talloze modellen die ieder hun eigen uitstraling hebben. Een ding hebben ze echter allemaal gemeen: hun heerlijke comfort, de hoogwaardige en natuurlijke materialen, duurzaamheid en energiezuinigheid. Genieten staat centraal!

Wellness producten

Wellness. Een breed verzamelbegrip voor alles wat met ontspanning, genieten, rust, werken aan je gezondheid en herstellen te maken heeft. 

Whirlpool in tuin

Voor veel mensen is een whirlpool de ultieme vorm van wellness. Lekker wegdromen in uw eigen spa-bad en heerlijk genieten. Een aantrekkelijke gedachte toch? Bij Bouwman Zwembaden kunnen we dit voor u werkelijkheid maken en kunt u binnenkort genieten van een eigen whirlpool in uw tuin.

Wellness met uw eigen whirlpool

Bij Bouwman Zwembaden kunt u terecht voor whirlpools van het merk Jacuzzi. Hierbinnen heeft u natuurlijk nog de keuze uit allerlei verschillende types en modellen en adviseren wij u graag voor de juiste keuze. Zo is genieten van uw eigen ‘mini-wellness centrum’ in de tuin opeens binnen handbereik!

Vraag het onze whirlpool specialist

Wilt u graag meer informatie over uw eigen whirlpool in de tuin of een afspraak maken met een van onze whirlpoolspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier uw gegevens in