Zwembadaanleg Rotterdam

Woont u in Rotterdam en omgeving en heeft u altijd al gedroomd van een privézwembad? Met Bouwman Zwembaden wordt uw droom werkelijkheid! Of het nu gaat om het ontwerpen van een zwembad op maat, het aanleggen van een bouwkundig (binnen) zwembad of het onderhouden van uw (polyester) zwembad: als zwembadenspecialist hebben wij veel ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest mooie zwembaden! Dit doen we niet alleen voor klanten in Brabant: ook bedienen wij klanten in onder andere Rotterdam en Dordrecht.

Professionals in zwembaden

Een privézwembad is voor veel mensen de ultieme vorm van luxe en wellness. Heerlijk genieten van het koele zwembadwater en een frisse duik nemen wanneer u daar zin in heeft. Genieten is het sleutelwoord. Bij Bouwman Zwembaden zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van de mooiste en meest exclusieve zwembaden van gerenommeerde topmerken! Als u echter wilt blijven genieten van het kristalheldere water en de goed verzorgde uitstraling van het zwembad, dan is periodiek onderhoud aan te raden. Bouwman Zwembaden is u hier graag van dienst met eenmalig onderhoud of een van onze onderhoudscontracten voor uw zwembad. Onze specialisten weten precies wat uw zwembad nodig heeft!

Doe inspiratie op bij Bouwman Zwembaden

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze reeds gerealiseerde zwembaden of breng een bezoek aan onze zwembadshowroom in Sint Willebrord! Hier vindt u naast zwembaden ook whirlpools en alle accessoires. Wilt u graag meer weten over zwembadaanleg of wilt u direct een afspraak maken met een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact op en wij vertellen u graag meer!