De luxe van uw eigen zwembad

Genieten van ultieme luxe in en om uw eigen huis doet u pas écht met een zwembad. Daarom vindt u bij Bouwman Zwembaden alles om te genieten van uw eigen zwembad.

Of u nu een binnenzwembad heeft of een heerlijk verkoelend zwembad in de tuin: een zwembad biedt ontspanning en plezier voor het hele gezin. Wanneer u maar wilt! Bij Bouwman Zwembaden kunt u terecht voor zwembaden in een standaardvorm van bijvoorbeeld het topmerk Starline, maar ook voor maatwerk zwembaden staan onze zwembadexperts voor u klaar in heel Nederland.  

Starline zwembad

Starline is een toonaangevend zwembadmerk, dat ultiem zwemcomfort en een lange levensduur combineert. Bouwman Zwembaden heeft een uitgebreide collectie Starline zwembaden. Een bad uit één stuk, dat in één transport bij u thuis wordt geleverd en gemakkelijk te plaatsen is. Ideaal! Starline zwembaden zijn er in diverse modellen, kleuren en afmetingen en u kunt ze voorzien van inbouwdelen, zoals verlichting en jetstreams.

Afwerking van uw zwembad

U zwembad is de trots van uw tuin en moet perfect passen bij uw smaak én uw woning. De mogelijkheden om de stijl van uw zwembad te bepalen zijn vrijwel eindeloos. Zo zijn zwembaden in diverse kleuren te verkrijgen en kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een met mozaïek betegeld zwembad. Bouwman Zwembaden adviseert u niet alleen over de afwerking van uw zwembad, maar werkt ook nauw samen met Jansen Hoveniers en Brouwers Houtbouw.

Warmtepompen

Echt genieten van uw zwembad doet u pas wanneer het water aangenaam warm is. Daarom heeft u bij Bouwman Zwembaden de keuze uit diverse warmtepompen, die ervoor zorgen dat uw duik niet té verfrissend wordt. En het handige is: u kunt onze zwembadwarmtepompen via Wifi bedienen. Zo weet u zeker dat uw zwembad efficiënt verwarmd wordt.

Zwembad op maat

Wilt u de vorm en afmeting van uw zwembad zelf bepalen, of moet het zwembad op een moeilijk te bereiken plaats komen? Dan is een zwembad op maat voor u de beste keuze. Op basis van een uniek ontwerp en een heldere planning leggen onze professionals uw zwembad efficiënt en deskundig aan, met minimale overlast voor een prachtig eindresultaat. Het ultieme wellnessgevoel komt zo wel héél snel dichtbij!

Zwembadoverkapping

Wilt u het gehele jaar van uw buitenzwembad genieten? Kies dan voor een zwembadoverkapping. U verlengt uw zwemseizoen, de verwarmingskosten dalen en u houdt verontreinigingen buiten het zwembad. Bij Bouwman Zwembaden vindt u alle mogelijke overkappingen: hoog, laag, textiel, vlak, aluminium of hout, handmatig of gemotoriseerd. We voorzien u graag van een advies op maat!

Projecten

Natuurlijk kunnen we u vertellen hoe mooi en bijzonder onze zwembaden zijn. Maar eigenlijk laten we onze zwembaden liever voor zich spreken. Bekijk daarom hier een greep uit de zwembaden die we in de loop der jaren hebben gerealiseerd en laat u inspireren door de ongekende mogelijkheden, de veelheid aan stijlen en de bijzondere sferen.