Warmtepompen

Echt genieten van uw zwembad doet u pas wanneer het water aangenaam warm is. Daarom heeft u bij Bouwman Zwembaden de keuze uit diverse warmtepompen, die ervoor zorgen dat uw duik niet té verfrissend wordt. En het handige is: u kunt onze zwembadwarmtepompen via Wifi bedienen. Zo weet u zeker dat uw zwembad efficiënt verwarmd wordt.

Drie soorten pompen

Afhankelijk van uw wensen en de grootte van uw zwembad, kiest u de pomp die het beste bij uw zwembad past. U heeft de keuze uit drie typen pompen, waarvan steeds ook weer diverse uitvoeringen beschikbaar zijn.
 

Full inverter zwembadwarmtepomp

Inverter zwembadwarmtepompen zijn voorzien van de allernieuwste techniek op het gebied van warmtepompen, compressoren en ventilatoren. Ook heeft deze pomp intelligente software met een continu en optimaal rendement. Het grootste gedeelte van de tijd zal de warmtepomp op een gemiddeld of laag toerental lopen voor een optimaal rendement. Zo blijft het watertemperatuur constant en maakt de pomp weinig geluid. Dit is de meest energiezuinige pomp, voor een optimaal comfort. De inverter warmtepompen zijn er in drie uitvoeringen:

 

Bestel uw zwembad onderdelen bij Bouwman Zwembaden

Bouwman Zwembaden is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zwembaden. U kunt bij ons dan ook terecht voor zwembad onderdelen. Als zwembadspecialist bieden we u een ruim assortiment onderdelen om het comfort te verhogen of de levensduur te verlengen.

Onderdelen voor uw zwembad 

Bij Bouwman Zwembaden kunt u onder andere terecht voor de volgende producten:

  • Zwembad pompen
  • Zwembad warmtepompen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons assortiment zwembad onderdelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Sint Willebrord.