Zwembad op maat

Wilt u de vorm en afmeting van uw zwembad zelf bepalen, of moet het zwembad op een moeilijk te bereiken plaats komen? Dan is een zwembad op maat voor u de beste keuze. Op basis van een uniek ontwerp en een heldere planning leggen onze professionals uw zwembad efficiënt en deskundig aan. Snel, efficiënt en met minimale overlast voor een prachtig eindresultaat. Het ultieme wellnessgevoel komt zo wel héél snel dichtbij!

Foliezwembad

Een bouwkundig zwembad van folie geeft u veel keuzemogelijkheden in afmetingen, inbouwdelen en accessoires. Hierdoor kunt u uw bad precies naar wens maken. De zwembadspecialisten van Bouwman Zwembaden werken uw zwembad af met een sterke en elastische gewapende PVC-folie, die niet kan bevriezen en ook bij lage temperaturen niet hard wordt. We maken deze folie precies op maat en zorgen voor waterdichte lasverbindingen. U kiest zelf de tegel voor de zwembadbekleding, zodat het perfect bij u past. 
 

Betegeld zwembad

Ook een polyester zwembad kan betegeld worden, zelfs naar uw eigen ontwerp. Wilt u uw familiewapen op de boden van uw zwembad? Alles is mogelijk! Het mozaïek wordt heel fraai tegen de polyester wanden, trap en bodem gelijmd. Al in de fabriek wordt het door u gewenste decor of patroon in het zwembad aangebracht, waarna plaatsing heel snel kan worden uitgevoerd. Zo heeft u een authentieke uitstraling en alle voordelen van een polyester zwembad.
 

Afdekking van uw zwembad

Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad echt af. U bespaart op verwarmingskosten en houdt uw zwembad langer schoon. Ook is een goede afdekking veilig voor kinderen en huisdieren. Een veelgebruikte afdekking zijn de zwembadlamellen van Starline Roldeck, die veilig, duurzaam, vuilafstotend, energiebesparend en automatisch te bedienen zijn met een stille motor. U kunt deze zelfs met een afstandsbediening besturen. Leent uw zwembad zich hier niet voor? Dan kan Bouwman Zwembaden u bijvoorbeeld een winternet of een afdekking met noppenfolie of polyethyleenschuim leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vul hier uw gegevens in