De perfecte zwembadafdekking voor uw zwembad

Een goede zwembadafdekking maakt uw zwembad echt af. U bespaart op verwarmingskosten en houdt uw zwembad langer schoon. En zeker zo belangrijk: een goede afdekking is veilig voor kinderen en huisdieren.

Starline Roldeck zwembadlamellen

Een Roldeck is veilig, duurzaam, vuilafstotend, energiebesparend en automatisch te bedienen. Bij het Roldeck worden drijvende lamellen met een stille motor om een RVS-as gerold. Zodra de afdekking volledig is geopend of gesloten stopt de aandrijving automatisch. Ook tussentijds kunt u de beweging op elk moment laten stoppen. Besturing via een afstandsbediening is eveneens mogelijk. De lamellen zijn leverbaar in diverse kleuren, transparant of als speciale solar-uitvoering waarbij zonlicht het zwemwater verwarmt. Het Roldecksysteem kan zowel in een ondergrondse of bovengrondse uitvoering worden geplaatst. Voor de ondergrondse versie wordt een speciale nis in het zwembad gemaakt.

 

Alternatieve zwembadafdekkingen

Niet ieder zwembad leent zich voor een Roldeck. Gelukkig zijn er aantrekkelijke alternatieven, zoals:

  • Winternet - Sterk fijnmazig afdeknet om inwaaiend blad en dergelijke te voorkomen. Licht in gewicht. Voorzien van sterke boordrand met bevestigingsogen.
  • Polyethyleenschuim - Extra zware kwaliteit foam afdekking, rondom afgezoomd. Wordt compleet geleverd met RVS musketonhaak en nylon trekkoord.
  • Noppenfolie - Op maat gemaakt en rondom afgezoomd. Voorzien van drijverzoom en linten.