Uw specialist voor zwembad- onderhoud in Rotterdam

Is het water in uw zwembad troebel? Wordt de kleur steeds groener of bruiner? En ziet u aanslag op de waterranden? Dan is het hoogste tijd voor professioneel onderhoud! Bouwman Zwembaden is dé specialist voor zwembadonderhoud in Rotterdam en zorgt dat uw zwembad er weer snel als nieuw bijligt.

Optimaal genieten met uw eigen zwembad

Een zwembad is een heerlijke aanvulling op uw woonruimte. Zeker in de zomermaanden is een zwembad heerlijk om een frisse duik te nemen of na een lange werkdag gewoon even lekker te ontspannen. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat het zwemwater in goede conditie is. Want wist u dat een slechte waterkwaliteit schadelijke gevolgen kan hebben voor uw gezondheid? Een typisch geval van 'voorkomen is beter dan genezen'. Bouwman Zwembaden is u daarom graag van dienst met zwembadonderhoud op maat en zorgt dat uw zwembad in topconditie is én blijft.
 

Onderhoud aan uw zwembad

Bij onze dienst zwembadonderhoud controleren onze medewerkers uw zwembad op essentiële punten waaronder de waterkwaliteit en een goede en veilige werking van apparaten zoals de waterpomp. Hierbij voeren we een speciale waterbehandeling uit om de waterkwaliteit te optimaliseren en stofzuigen we de bodem om al het vuil uit het water te verwijderen. Het resultaat? Een zwembad met kraakhelder water dat uitnodigt om direct een frisse duik te nemen.
 

Onderhoudscontract op maat voor uw zwembad

Voor ons zwembadonderhoud bieden we speciale onderhoudscontracten die we afstemmen op de behoefte van uw zwembad. Na een analyse van uw zwembad adviseren we u over het onderhoud dat uw zwembad nodig heeft en bieden we een onderhoudscontract op maat. Een maatwerk service waarbij u kunt rekenen op een zwembad in goede conditie.
 

Uw specialist voor zwembadonderhoud in Rotterdam

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zwembadonderhoud in Rotterdam? Lees dan meer over onze dienst zwembadonderhoud, het onderhoudscontract voor uw zwembad en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.